RESTAURACIÓ

Desgreixatge de tot tipus d’instal·lació en Restaurants, Hotels, Pizzeries, Bars, etc.Tractem qualsevol part de la instal·lació com la campana extractora, tub de sortida de fums, filtres, extractor, ventilador.

Tots els desgreixadors utilitzats són biodegradables i aptes per al seu ús en Alimentació.

Realitzem la instal·lació de registres practicables en la seva instal·lació si fos necessari. Aquests registres són obligatoris segons normativa vigent.

No esperi que el greix surti per les juntes de la xemeneia. Sigui previsor i eviti que l’extractor s’avariï per l’excessiu pes que s’acumula a les pales i el perill d’acumulació de greix a l’interior de la caixa de ventilació. Desgreixant periòdicament la seva instal·lació de sortida de fums s’estalvia molts disgustos i contratemps.

Amb tractaments desengreixants i desinfectants determinats per a cada actuació i productes homologats i certificats per sanitat.
La campana d’extracció és una de les parts més importants de la instal·lació, a causa del servei que desenvolupa, a la seva ubicació, al perill i risc que comporta estant a sobre de forns, planxes, fregidores i fogons en funcionament, escalfant el greix de l’interior de la campana i absorbint tots els fums, vapors i olors creats a la cuina.

 

També és un dels primers elements on comença la seguretat de la seva instal·lació i local. Per evitar fums innecessaris en la seva cuina i els temuts incendis, cal retirar el greix acumulat a la campana, ja que aquesta actua com a combustible. Cal retirar-la de forma anual o semestral i així estar dins de la normativa dictada per sanitat.
Sent també un dels principals focus d’infeccions a causa de que el greix també actua com un entorn favorable per al creixement de bacteris i aliment per rossegadors.

Neteja i reparació de tipus de xemeneies de restaurants, de forns de fleca, forns de pintures, forns de fosa, de rostidors, de barbacoes, de pizzeries, en fi, tota mena de xemeneia o conducte de gasos o fums.

La neteja és sempre respectuosa amb el medi ambient, s’utilitzen eines segons normativa CEE.

 

Arrow
Arrow
PlayPause
campana-cuina-hotel
Shadow
ArrowArrow
Slider